Stockholm, Svédország – A svéd Smart-Tech vállalat, a SKUGGA TECHNOLOGY AB indult a 2022-es SILMO D’OR – the Technological Innovation in Eyewear – Connected Products Category – kategóriájában, e lehetőség miniatürizált intelligens moduljának köszönhető, bármilyen dizájnkeretbe beilleszthető. Ez nagy előrelépést jelent az okosszemüveg-technológiában, hisz lehetővé teszi, hogy lényegében minden viselhető kiegészítőeszköz „okossá” váljon. Természetesen, ez a fejlesztés a SILMO tetszését is elnyerte, nagy mérföldkövet jelenthet az ágazat számára.

A SKUGGA idén első alkalommal állított ki a nagyszabású francia optikai rendezvényen, standjuk nyitva állt minden érdeklődő számára a 6. csarnok K110-es pavilonjában.

A 2022-es SILMO D’OR győzteseket a párizsi rendezvényen hirdették ki, mire cikkünk megjelenik, már meglesz az eredmény.

 

A SKUGGA-RÓL

A SKUGGA TECHNOLOGY megalkotta az első egyszerű, teljesen skálázható, tömegtermelésre alkalmas platformot és ökoszisztémát a smart divat- és dizájnorientált szemüvegek számára. A platformot egy áramvonalas modul formájában integrálták, amely különböző anyagokból, például acetátból, 3D-nyomtatott polimerből és fröccsöntött műanyagból készült keretek széles választékához illeszkedik – anélkül, hogy a szemüvegmárkának kompromisszumot kellene kötnie a DNS, a stílus és az anyagminőség terén.

A SKUGGA TECHNOLOGY központja Stockholmban található – nemrégiben költöztek új irodájukba, amelyek a stockholmi Globe-ra néz. Az új, korszerű irodaépület megfelel a növekvő csapatuknak. A vállalatnak van egy másik irodája Milánóban, ahol az ügyfelek rendelkezésére álló értékesítési képviselőik dolgoznak.

A Mikael Eriksson vezérigazgató által vezetett SKUGGA kreatív technológiai csapata több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik termékfejlesztés terén, emellett terméktervezés, gépészet, mechatronika, IoT és gyártásoptimalizálás területén több projekteket is támogat.