Igaz, hogy már csak egy hónap maradt hátra az idei nyárból, de a Maui Jim márka legújabb napszemüvegei láttán nem merülhet feledésbe a nyári-életérzés!

LOKELANI

E két női darab magában hordozza a Maui Jim-től már megszokott minőséget és színvilágot, illetve a finom eleganciát, egyszóval, a vásárlók által már jól ismert „Aloha Spiritet”. Az elegancia képviseletében, elsőként a LOKELANI napszemüveget ismertetnénk, mely Maui- sziget szimbolikus virágáról, a damaszkuszi rózsáról kapta a nevét. Mint a sziget egyik legősibb rózsafajtája, inspirálta a keret retro- régi klasszikushoz visszatérő vonalait. Ez a régi klasszikus, pedig nem más, mint az időtálló macskaszem-sziluett, mely többféle pasztellszínben is elérhető. A fazon, színvilág és kifinomult vonalak mellett, azonban nem szabad megfeledkeznünk a kiváló optikáról sem, hisz a pehelykönnyű MauiBrilliantTM lencsék páratlan tisztaságú és élességű látképet kínálnak, egy olyan formában, mely tökéletes a mindennapi viselethez. Ami pedig a lencsetípusokat illeti, a LOKELANI elérhető a napszemüvegmárka HCL®, illetve Maui Rose® lencsékben, többféle színkombinációval.

POOLSIDE

Szintén többféle színben, azonban más lencsetípussal élvezhető ki a POOLSIDE nyújtotta élmény. Bárhol is sütkérezzen a meleg napfényben, akár a Maui-sziget patrjain, akár a medence szélén, a POOLSIDE kellő lefedettséget biztosít egy elegáns, divatos keretben. Ez a széles, szögletes sziluett a tiszta, részletgazdag látványról elhíresült SuperThin Glass lencsékkel rendelkezik, mely természetes vag mesterséges vízparton is biztosítja a visszaverődésmentes képet. A gazdag acetát színkínálatot és a Monel fém csillogásával párosítva, a POOLSIDE nem korlátozódik a napozóágyra, könnyedén inspirálja az alkalmi és a formális közötti átmenetet.