Egy új együttműködés jött létre a Hawaii-i származású szemüvegmárka és a világ vezető golf túrája, a DP World Tour között, így a túrák résztvevői és munkatársai idén már Maui Jim napszemüvegekben láthatók. Ezentúl a Maui Jim hivatalos szemüvegbeszállítója minden szezon két Rolex Series versenyének, azaz találkozhatunk velük például az Egyesült Királyságban a Wentworth Club-i BMW PGA Bajnokságon, illetve a dubai szezonzáró Jumeirah Golf Estates-en.

Golfrajongók és a Maui Jim

A globális marketingjogok és a szezon versenyein való aktív részvétel révén a szemüvegmárka máris kapcsolatba kerülhetett számos golfrajongóval. Ebben  a kapcsolatfelvételben a hírmédián és a különböző digitális platformok játszottak fontos szerepet, valamint Miguel Angel Jimenez és Jorge Campillo, hivatásos golfozók, akik immár márkanagykövetként szerepelnek a professzionális golf közegébe.

Virágzó együttműködés

A két fél vezetősége részletesebben kifejtette a partneri viszony körüli meglátásait, melyek igencsak pozitív kicsengésűek:

Martijn Van Eerde, a Maui Jim EMEA és APAC marketing igazgatója a következőképp nyilatkozott az újonnan kialakuló partneri viszonyról: „Nagy büszkeséggel tölt el minket a partnerségünk megújítása. A sportágban való megjelenésünk még 2019-ben vette kezdetét, amikor is a Tour beszállítói lettünk. Azóta egyértelművé vált számunkra, hogy csapataink és hitvallásunk nagyszerűen illeszkednek egymáshoz, az együttműködés a lehető legmagasabb szinten tudott megvalósulni. Habár a világjárvány feltartóztatta a folyamatos, gyorsütemű előrehaladást, szerencsésnek érezzük magunkat, hogy ezen mérföldkőnek számító megállapodással folytathatjuk közös erőfeszítéseinket.”

Miért jók a Maui Jim napszemüvegek a golfozók számára?

A Maui Jim lencsetechnológiája rendkívül hasznos lehet a golfozók számára, ugyanis növeli az élességet, illetve a sportolók segítségéül szolgál a mélységérzékelésben. A vállalat továbbá büszke arra, hogy igen széles választékkal rendelkezik mind sportszemüvegek, mind elegánsabb, hétköznapi viseletre tervezett szemüvegek tekintetében, melyből kifolyólag, a sportolók és a Tour körül munkálkodók egyaránt megtalálják a számukra legideálisabb modelleket. 

A Maui Jim csapata reméli, hogy az együttműködésben rejlő potenciál továbbfejleszthető, és olyan jövedelmező lehet mindkét fél számára, mint ezt már a Manchaster United-del, a SailGP-vel, vagy a Formula1-gyel kötött partnerségekben is megtapasztalhatták. Természetesen a másik fél is nagyon pozitívan vélekedik a lehetőségről, Max Hamilton, az European Tour csoport kereskedelmi igazgatója egy sikertörténetként könyveli el, hogy egy olyan prémium, high tech és nem utolsó sorban nemzetközileg elismert márkával dolgozhatnak együtt, mint a Maui Jim.