Az észak-itáliai kézműves szemüvegmárka örömmel jelentette be az új irányvonalat képviselő, MALAMA kollekció piaci megjelenését, melynek fókuszában a fenntarthatóság témaköre áll.

Natural future

A ’NATURAL FUTURE’ mottó jegyében olyan szemüvegeket mutattak be, melyek előállításához kizárólag biológiailag lebomló anyagokat használtak fel. Lara D’Alpaos tulajdonos hozzátette, hogy elképzelésüket az innovatív bio-plasztik használatával valósították meg. Az anyag bio-alapú cellulóz- acetátból és növényekből származtatott plasztikálóból készül, mely tényezők a keret rugalmasságát és formálhatóságát biztosítják. Ezen újrahasznosított és fenntartható alapanyagok egyedi színvilággal és magasfokú minőséggel párosulnak, idomulva a LARA D’ jellegzetes stílusához.

A tervezés kapcsán, az idei tavaszi kollekcióval a természet szépségeinek megragadására és tükrözésére törekedtek, visszanyúlva a 70-es évek ikonikus retró formáihoz és színhasználatához.

Kreativitás és fenntarthatóság

Az igazán kreatív, fenntartható vonal tíz különböző optikai dizájnt kínál fel a tudatos vásárlók és egy zöldebb életvitel megvalósítására törekvők számára. A márka vezetősége szerint ezzel a lépéssel kiterjeszthetik eco-friendly filozófiájukat, emellett kielégíthetik a fogyasztók azon vágyát, hogy a társadalom felelősségteljes, környezettudatos szereplőiként lépjenek fel.

A kollekciós neve is erre utal, hiszen a gondoskodás és védelmezés fogalmakat foglalja magában.

Olvass tovább a márkáról itt: https://laradeyewear.com/en/