Az úttörő ’seastainable’ szemüvegmárka, mely korábbi cikkeinkből már ismerős lehet az olvasóinknak, különleges napszemüvegeket készített a francia SailGP csapat számára. A márka nagyon büszke arra, hogy bejelenthette társulását a francia csapattal, illetve, hogy a világ egyik legizgalmasabb és legelismertebb nemzetközi vitorlás versenyén mutathatta meg magát. A nagyszabású megmérettetésnek a spanyolországi Cadiz adott otthont.

Partnerség a vizen

A szemüvegmárka alapítója, François van den Abeele rendkívül pozitívan nyilatkozott a partneri viszonyról és hatalmas előrelépésként tartja márkája számára ezt a lehetőséget. A tenger tisztasága és védelme a sportág számára létfontosságú, így mind a csapat, mind a márka számára nagy fontossággal bír a közös fellépés. François van den Abeele azt is elárulta, hogy a csapat számára készített kollekció a ’STORM’ névre hallgat, pehelykönnyű, így viselete ideális a verseny közben. A márka védjegye, hogy termékei (szemüvegek és már karórák is) újrahasznosított tengeri-tengerparti hulladékból készülnek, ’revo-glare-blocking’ polarizált lencsékkel. A napszemüvegek szárain fellelhető a francia SailGP piros-fehér-kék logója.

 A márka atyja a versenyen való személyes részvételével szeretné felhívni a figyelmet a Sea2See elkötelezettségére, kihangsúlyozva a fenntarthatóság és a cselekvő környezetvédelem fontosságát. Ezzel a hitvallással a francia SailGP csapat is teljes mértékben egyetért.

A csapat és a további célok

Ami a résztvevőket illeti, a francia SailGP csapat a következő tagokból állt össze:

Quentin Delapierre, Leigh McMillan, François Morvan, Matthieu Vandame, Olivier Herledant, Timothé Lapauw and Amélie Riou. Az F50-es csapat kormányát Delapierre, olimpiai versenyző vette át, közvetlenül a tokiói olimpiáról való hazatérése után.

Habár hatalmas előrelépés ilyen színvonalas versenyen, a fent felsorolt rangos sportolókkal részt venni, meg kell említeni további kollaborációkat is a márka részéről.

Ugyanis a SEA2SEE rengeteg hasonló gondolkodású, természet-környezettudatos egyénnel és szervezettel kooperál. A közös célkitűzésük pedig nem más, mint a bolygónk megmentése a jövő generációja számára. Mindennapi tevékenységükkel jelentős ökológiai döntéseket hoznak meg, melyek pozitívan befolyásolják a kitűzött cél megvalósításának esélyét.

 

További információk a márkáról itt: https://www.sea2see.org/