A GLBL Eyewear Group legújabb kollekciója igazán különleges, hiszen ahogy a nevéből már sejthető a „Minyonok” mesefilm szerethető, pici, sárga figuráit idézi. És hogy kiket szólít meg? Természetesen ezek a darabok kifejezetten a gyerekek és a kamaszok igényeire készültek.

Szemünk fényeinek

A minyonos darabok garantált sikerre számíthatnak a gyerekek és a fiatal tinédzserek körében, hiszen a Minions mesefilm fergeteges sikert tudhat magáénak ezen korosztályok körében.

Ami a legjobb az egészben, hogy nem egyetlen modellel jelentkezett a gyártó, széles választékot tárnak elénk a minion figurákkal, feliratokkal, színvilággal ellátott keretekből. A díszítőelemek között megtaláljuk az animációs film fő karaktereit: Bobot, Kevint és Stuartot és a figurákra oly jellemző sárga színt is, mely dominál a kollekció darabjain.

 

A stílus és dizájn mellett nagy hangsúlyt fektettek a komfortérzetre is, hiszen a kollekció célközönségének ez az egyik legfontosabb szempont. Az anyaghasználatnál a törésállóság és a flexibilitás kiemelten fontos szempontok voltak, így a keretek olyan szilárd és erős anyagokból készültek, mint a minőségi acetát, illetve német OBE flex hinges-szel szerelték fel, ami a hajlíthatóság szempontjából fontos.

 

Színes, játékos, kalandos hangulat jellemzi leginkább az új minion-kollekciót, éppen ezért lehet ideális választás az energikus gyermekek számára, kiknek magabiztosságot ad a divatos kiegészítők viselése.

 

A kollekció darabjai

 

Style MS21006, unisex napszemüvegek fénylő sárgában

A napszemüveg igen jellegzetes mókás kerek alakja, illetve a lencsén lévő „eye lid” effekt miatt mindenkinek mosolyt csal az arcára. A napszemüveglencse egészét a minionok szemeivel dekorálta a márka, mely vidámságot kölcsönöz viselőjéne. A napszemüveg fekete szárait a márka logójával és a MINIONS felirattal díszítették. A napszemüveg 45-17-130- as méretekben érhető el, illetve a klasszikus fekete-sárga színvilágot még lehet pirossal vagy matt fekete-sárga színekkel variálni.

Style MS21019, szintén unisex darab, fénylő sárga és kék színekkel

Az optikai keret szintén kerek formájú, ami gyerekeken szintén mókásan áll, kedves, bájos érzetet keltve. A szemüveg szára variálható és kérhető kristály végződéssel. Az elérhető méretek pedig a következők: 43-16-120.

Style MS21022, a harmadik unisex példány

A legideálisabb választás a tinédzserek számára ez a klasszikus forma. A kreáció telitalálat a divatot és saját stílusát egyre inkább felfedezni kívánó korosztály számára, garantáltan kedvencük lesz. Méreteit tekintve: 44-17-125. A szemüveget Blue Demi színben is árulják.

Tetszett a cikkünk? Kövess minket Facebookon is!